בית  באחוזה  הקלאסית
 בית בן 100 מ"ר שנבנה בשנות השבעים המוקדמות.  הקירות הפנימיים נהרסו ותוכננו מחדש בהתאם לצרכי הלקוחות, זוג שילדיו פרחו מהקן.   המטבח הוסב לחדר עבודה ואילו חדר השינה הפונה לנוף הוסב למטבח. נפערה בו ויטרינה גדולה, לידה מיקמה המעצבת את איזור האכילה הפונה לגינה ירוקה עם נוף לים.  סביב עמוד תמך נבנו קירות גבס המסתירים מקרר מצד המטבח וקומודת מגירות מצד פינת האוכל המכילה גם טלוויזיה משפחתית.
תכנון תאורה מוקפד ומתוחכם המנצל מקסימאלית את אור היום, גופי תאורה שקועים מתמזגים בתקרה ונחשפים רק עם הדלקתם, וכן תאורה נסתרת השוטפת את הדירה ומכניסה את הדיירים לשעות הערב ברכות ובהדרגה.  - הקפדה על חסכון וחשיבה ירוקה.
מונוכרומטיות בהירה  מכוונת וחיפוי אבני סיליקט בהירים המופרים  על ידי כיתמי צבע עזים המופיעים בתמונות ובשטיח יוצרים ויזואליות שקטה עם אמירה
עבודות הגבס והנגרות המותאמים לצרכים האישיים של הדיירים תוכננו  ע"י המעצבת, בהתאמה לסגנון ולרוח הכללית של הבית.